Vind Flybilletter Med Bornholmerflyet.Dk

fbquiz

Er du frisk på en quiz, der handler om Bornholm og Bornholmerflyet.dk, så er der nu mulighed for at vinde flybilletter til ruten Bornholm-København.

Selv om det kun er kort tid siden at Bornholmerflyet.dk etablerede en Facebook-side, er der allerede mange, som følger med i de mange spørgsmål, svar og informationer, der opstår i dialogen mellem brugerne og Bornholmerflyet.dk.

I dag lanceres en quiz, hvor vores Facebook-brugere kan vinde flybilletter. Der er både lette og svære spørgsmål. Quizzen afsluttes den 22. februar, og indtil da bliver der udtrukket en vinder en gang om ugen.

Quizzen består naturligvis af spørgsmål om Bornholm og Bornholmerflyet.dk, og det gælder om at svare hurtigt og rigtigt. Man får point for hver rigtig besvarelse. De som scorer flest point vil få plads på Top 10-listen. Hver uge vil der blive udtrukket en vinder fra denne liste … og vinderen får et gavekort til 2 flybilletter Bornholm-København t/r.

For at deltage skal man have en Facebook-profil. Man kan finde vej til quizzen ved at benytte linket her eller blot søge efter os på Facebook.