Travlhed Ved Folkemødet

folkemode

Flere tusinde ekstra besøgende har været gennem lufthavnen i forbindelse med Folkemødet.

Det gav ekstra travlhed, men Bornholmerflyet.dk/DAT kan melde om 100% regularitet og glade passagerer.

På grund af Folkemødet, valgte Bornholmerflyet.dk/DAT at sætte ekstra fly ind. Det blev blandt andet selskabets MD 87 med plads til 135 passagerer. Det betød naturligvis også ekstra travlhed for lufthavnspersonalet, som skulle sørge for at de mange gæster blev checket ind til tiden.

”Det er gået rigtigt godt,” lyder det fra lufthavnschef, Stephan Jensen, ”personalet har arbejdet hårdt, og bevaret overblikket. De fortjener stor ros for deres indsats, ikke mindst fordi det er med til at give vores gæster en god oplevelse.”

Også hos Bornholmerflyet.dk/DAT er CEO Jesper Rungholm tilfreds: ”Når man ved, hvor mange faktorer, som kan påvirke en flyafgang, er der grund til at være en lille smule stolt af både regularitet og punktlighed, og ikke mindst de medarbejdere, som har skullet levere en ekstra indsats, for at få det hele til at lykkes.”

I alt fløj Bornholmerflyet.dk/DAT 22 ekstra afgange under Folkemødet. Det bliver omkring 2.500 flere passagerer. ”Og vi oplevede kun glade og tilfredse passagerer,” slutter Jesper Rungholm.