Succesen fortsætter

Siden 2015 har bornholmerne nemt kunne komme til Jylland, og jyderne nemt til Bornholm. Det skete, da DAT etablerede flyrute mellem Billund og Bornholm.

”Efter de sidste par år med kæmpe succes på ruten, har vi i år udvidet med flere afgange. Vi flyver torsdag, fredag, lørdag og søndag resten af året. Faktisk er der 33 % flere sæder til salg i år end sidste år. Belægning er på flere afgange næsten fyldt, og salget går rigtig godt. Målet er stadig at etablere en helårs rute mellem Billund og Bornholm,” fortæller Jesper Rungholm, direktør i DAT.

Bornholm er en af de mest oplevelsesrige og naturskønne destinationer i Danmark med en stærk position indenfor blandt andet kultur, fødevarer og gastronomi samt outdoor-oplevelser. ”Med Billund – Bornholm ruten, har Bornholm fået en infrastruktur, der styrker turismen på Bornholm. Den giver jyderne mulighed for nemt og enkelt at komme til Bornholm, og da vi fra vores undersøgelser ved, at rigtig mange jyder gerne vil til Bornholm, så er det et stort plus, at turen kan gøres på lidt over en time”, udtaler Pernille Kofod Lydolph, direktør i Destination Bornholm.

Samme tilfredshed møder man i Billund Lufthavn. “Vi er rigtig glade for DATs succes på ruten til Bornholm. Det er dejligt, at vi i år kan bygge videre på sidste års store succes med flere afgange. Ruten binder familie og venner sammen på tværs af landet, og flyet gør det både hurtigere og billigere at besøge hinanden, ”fortæller Jesper Klausholm, marketingchef i Billund Lufthavn.

DAT har imidlertid også gjort det endnu nemmere for nordjyderne at komme til Bornholm. Den 15. juni starter flyselskabet endnu en rute op imellem Jylland og Bornholm. Denne gang er det fra Aalborg.

”Ruten fra Aalborg til Bornholm starter i uge 24 og flyves frem til uge 37, hver torsdag og søndag. Vi er glade for at gøre Danmark endnu mindre, og glæder os til at byde velkommen ombord,” slutter Jesper Rungholm.

 

Der kan forekomme forlænget ventetid ved Security Check. Det anbefales derfor, at passagerer fremmøder i Billund lufthavn to timer før, ved flyafgange efter kl. 08.00. 

 

booknu