Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra København til Bornholm

DAT flyver over 100 gange om ugen mellem København og Bornholm. Med en rejsetid på 40 minutter er et besøg på solskinsøen pludselig blevet en nem beslutning.

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din tur så behagelig som muligt. Vores crew serverer altid frisk kaffe og te ombord, og det er alt sammen inkluderet i din billet.

 

Fordele når du flyver med DAT

 

Book nu

Verdens bedste gourmet-ø

Danskernes helt egen ferieø er nomineret til titlen, ”Worlds Best Island 2018”. Nominering kommer fra det amerikanske rejsemagasin Travel + Leisure, som især fremhæver øens kulinariske oplevelser. Magasinets flere millioner læsere afgør den endelig kåring af verdens bedste ø til august.

Derudover har den den norske rejseblog "The Travel Inspector" være på besøg i 2016, og skrevet et oplæg om kokkekunkorencen Sol Over Gudhjem. Han har nu posted et opslag der giver jenterne en god grund til at rejse til solskinsøen. Læs opslaget og find inspiration her.

Download Destinations Bornholms App

Rejsetider til Københavns Lufthavn

Helsingør 54 min
Køge 35 min
Ringsted 42 min
Roskilde 33 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

I Københavns Lufthavn er der både forbindele til bus, tog og metro og der kører både bus og flytaxi direkte fra Bornholms Lufthavn. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.