Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Bornholm til København

På en almindelig uge flyver DAT over 100 gange mellem Bornholm og København. Flyvetiden er kun 40 minutter, så du sparer meget mere end blot tid.

Når du rejser med DAT, kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din tur med fly fra Bornholm til København så behagelig som muligt. Med online check-in undgår du den lange ventetid, og har derfor god tid til at forberede dig inden du skal med fly fra Bornholm til København. På rejsen serverer vores crew altid frisk kaffe og te ombord, alt sammen inkluderet i din billet. Uanset om du er på vej hjem fra en dejlig ferie på solskinsøen eller om du skal på ferie i København, sikrer vi hos DAT dig en behagelig rejse, hver gang du skal med fly fra Bornholm til København.

Fordele når du flyver med DAT

Book nu

FLYV TIL KØBENHAVN – BYEN, DER HAR DET HELE!

København har, som Danmarks hovedstad, altid haft en næsten magnetisk tiltrækningskraft og et pulserende drive, der gør byen til en oplevelse i sig selv. Så når du tager med fly fra Bornholm til København, er det nok ikke kun en shoppingtur på Strøget, der trækker, men derimod det væld af muligheder og oplevelser som København kan byde på.

Et besøg i Københavns tivoli - HISTORISK – OPLEVELSESRIGT – MAGISK

Tivoli i København er som at træde ind i et eventyr. Som den næstældste park af sin slags i verden, venter nostalgiske øjeblikke rundt om hvert et hjørne. Magiske lys, verdensklasse koncerter og ikke mindst vidunderlige adrenalinsus sikrer dig og familien uforglemmelige minder, når i rejser med fly fra Bornholm til København.

Glem ikke at besøge Amalienborg Slot - kongehusets hjem, eller at gå en tur ned ad Strøget for at shoppe lidt, inden du vender snuden hjemad mod Solskinsøen igen.

Du kan finde flere spændende oplevelser i København på Visitcopenhagen.dk

Historisk – oplevelsesrig – magisk

Tivoli er som at træde ind i et eventyr. Som den næstældste park af sin slags i verden, venter nostalgiske øjeblikke rundt om hvert et hjørne. Magiske lys, verdensklasse koncerter og ikke mindst vidunderlige adrenalinsus sikrer dig og familien uforglemmelige minder.

HVAD KAN JEG OPLEVE I HOVEDSTADEN?

Der er nemlig ingen tvivl om, at København er fuld af oplevelser og byder på et væld af attraktioner og seværdigheder for enhver smag og interressse.

  • Bliv videnskabsmand for en dag med et besøg på Experimentarium
  • Lær om stjernehimlen i Tycho Brahe Planetarium
  • Besøg dyrene i Københavns Zoo
  • Bestig Rundetårn, der er mest kendt for sin spiralgang der fører hele vejen op til udkigsplatformen, og desuden tager dig 34,8 meter over gadeniveau
  • Lær om Københavns historie på en af de guidede og populære Kanalrundfartsture
  • Besøg en af Danmarks største turistattraktioner, den lille havfrue, der byder de rejsende velkommen i Københavns havn
  • Besøg fristaden Christiania, et grønt og bilfrit område, der er bedst kendt for sit alternative samfund og ikke mindst hashhandlen på Pusher Street
  • Eller få en magisk oplevelse i den over 100 år gamle forlystelsespark Tivoli.

Rejsetider til Bornholms Lufthavn

Allinge 25 min
Gudhjem 26 min
Nexø 32 min
Svaneke 26 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Der kører både bus og flytaxi direkte til døren i Bornholms Lufthavn, og i Københavns Lufthavn er der både forbindele til bus, tog og metro. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.