Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Bornholm til Billund

DAT har 4 ugentlige flyvninger mellem Bornholm og Billund. Rejsetiden er kun 1 time og 5 minutter, så en tur i Legoland, Lalandia eller noget helt tredje kan hurtigt blive virkelighed.

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din rejse så behagelig som muligt, når du tager fly fra Bornholm til Billund. På rejsen serverer vores crew altid frisk kaffe og te ombord. Alt sammen er inkluderet i din billet, når du skal med fly fra Bornholm til Billund.

Fordele når du flyver med DAT

Book nu

Flyv til Billund – børnenes hovedstad

Billund byder på et væld af oplevelser for legebørn i alle aldre, og sikrer en fantastisk ferie for hele familien, med det hele samlet et sted.  Udover legendariske LEGOLAND finder du gode overnatningssteder, spændende børnevenlige oplevelser, lækre restauranter, shopping og alt andet du og din familie har brug for, når I tager fly fra Bornholm til Billund.

LEGO HOUSE ER LEG OG LÆRING – BIG TIME

LEGO House er Billunds nye oplevelsescenter, også kaldet for ”Home of the Brick” – Klodsens hjem. Netop fordi det var her i Billund, LEGO klodsen blev opfundet og eventyret startede. LEGO House er et helt nyt univers med en unik kobling mellem leg og læring, samt fysisk og digitale oplevelser. Der er kvalitetsoplevelser for unge som gamle LEGO-fans og mulighed for timevis af fantasifulde eventyr.

Hvad kan jeg opleve i Billund?

Vejret i Danmark kan være svært at forudsige. Men har du mod på at trodse vejret, kan du finde nogle helt fantastiske naturområder i og omkring Billund. Derudover finder du et væld af oplevelser for hele familien, blandt andet Lalandia, Givskud Zoo og Legoland, der bestemt er et besøg værd, når du er med fly fra Bornholm til Billund.

  • Få våde tæer i Lalandia Aquadome, Billunds tropiske badeland fyldt med vandrutsjebaner, boblebade og bølger. Her kan du også tage på klatresjov i junglen, stå på skøjter og meget mere.
  • Kun 20 min kørsel fra Billund finder du Givskud Zootopia, en zoologisk have og safaripark, hvor du kan komme helt tæt på dyrene på safari i egen bil eller køre med safaribussen. Lej bilen her
  • Få en klodset oplevelse i Legoland, Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien, og kan man bare ikke få nok af LEGO klodser, har Billund netop åbnet et nyt oplevelsecenter – LEGO HOUSE.

I Billund centrum finder du et stort udvalg af butikker og små hyggelige restauranter, der alle venter på at byde jer velkomne, når I rejser med fly fra Bornholm til Billund.

Du kan finde flere oplevelser i Billund på VisitBillund.dk

 

Rejsetider til Bornholms Lufthavn

Allinge 25 min
Gudhjem 26 min
Nexø 32 min
Svaneke 26 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Der kører både bus og flytaxi direkte til Bornholms Lufthavn og i Aalborg Lufthavn er der både bus og flytaxi i forbindelse med lufthavnen. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.