Find din rejse

    • + Rejse med børn

Flyv fra Bornholm til Aalborg

DAT flyver mellem Bornholm og Aalborg, og rejsetiden er på kun 1 time og 15 minutter.

Når du rejser med DAT, kan du være sikker på, at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan, for at gøre din flyvetur fra Bornholm til Aalborg så behagelig som muligt. Med online check-in undgår du den lange ventetid, og har derfor god tid til at forberede dig inden du skal med fly fra Bornholm til Aalborg. På rejsen server vores crew altid frisk kaffe og te ombord, og det er alt sammen inkluderet i din billet. Hos DAT vil vi gøre alt for at sikre dig en behagelig tur, hver gang du tager fly fra Bornholm til Aalborg.

Den glade jyske storby

Besøg en levende by med puls, glad atmosfære og ikke mindst shopping. Den nordjyske storby, Aalborg, blomstre og opnåede endda status som Europas lykkeligste by i 2016. (Foto: VisitAalborg)

Fordele når du flyver med DAT

 Book nu

FLYV TIL AALBORG – DEN GLADE JYSKE STORBY

Når du rejser med fly fra Bornholm til Aalborg, har du muligheden for at besøge en levende by med puls, glad atmosfære og ikke mindst shopping, og det er uanset om du besøger Aalborg om dagen eller om aftenen. I Aalborg er der altid masser af liv og glade dage.

Aalborg er Danmarks fjerde største by med ca 160.000 indbyggere. Den nordjyske storby blomstrer og opnåede endda status som Europas lykkeligste by i 2016. Det var vikingerne, der grundlagde Aalborg og gennem tiden udviklede byen sig fortsat. Det betød, at byen blev en af Skandinaviens travleste handelsbyer i middelalderen.

I dag er Aalborg stadig en handels- og industriby, de mest kendte virksomheder der ligger i Aalborg er De Danske Spritfabrikker og Aalborg Portland.

HVAD KAN JEG OPLEVE I AALBORG?

Når du rejser med fly fra Bornholm til Aalborg er der rig mulighed for at finde oplevelser tæt på storbyen.

  • Hør om byens mere end 1200 år gamle historie på Aalborg historiske museum 
  • Tag en svømmetur iAalborg Havnebad. Havnebadet består af fire bassiner, heraf er der to lave bassiner – børnebassinet og legebassinet, som har en dybe på 70 hhv. 90 cm og er med fast bund. Udspringsbassinet og motionsbassinet har en dybde på 5m og 2m og er forsynet med sikkerhedsnet.
  • Besøg Aalborgtårnet. Det blev i 1933 opført i anledning af en erhvervsudstilling. Efter udstillingen var det planen det skulle rives ned igen, men det blev opkøbt og lavet om til restaurant, hvor man kan få noget at spise og drikke fra bistroen, som ligger over 105 meter over havets overflade, med 360-graders panorama udsigt ud over Aalborg.
  • Besøg Springeren – et maritimt oplevelsescenter, hvor du kan opleve over 600 modelskibe i forskellige størrelser, med masser af historier fra bl.a. Aalborg Havn, Aalborg Værft, Farvandsvæsenet og Søværnet.

Byen rummer også andre museer og ting som er værd at se, såsom museum of modern art, Gråbrødrekloster Museum og Aalborg Zoo

Du kan finde flere oplevelser i Aalborg på VisitAalborg.dk

Rejsetider til Bornholms Lufthavn

Allinge 25 min
Gudhjem 26 min
Nexø 32 min
Svaneke 26 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Der kører både bus og flytaxi direkte til Bornholms Lufthavn og i Aalborg Lufthavn er der både bus og flytaxi i forbindelse med lufthavnen. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.