PRESSEMEDDELELSE

presse

Kl. 06.06 06.06 går Bornholmerflyet.dk i luften. Læs mere om den spændende nyhed!

DAT bliver Bornholms eget flyselskab

Det er aldrig set før, men nu starter Danish Air Transport, flyselskabet der overtog ruteflyvning mellem Bornholm og København efter Cimber, et omfattende samarbejde med øens turist- og erhvervsliv, om den meget vigtige flyrute. Samarbejdet får navnet Bornholmerflyet.dk

Onsdag 06.06 2012 kl. 06.06 åbnes hjemmesiden Bornholmerflyet.dk, som er en dedikeret hjemmeside til ruten Bornholm – København. Den får sit helt eget bookingsystem, og der er gjort plads til, at samarbejdspartnere også kan benytte hjemmesiden, f.eks. til udlejning af sommerhuse, tilbud til turister og erhvervsliv.

”Flyforbindelsen fra Bornholm er en meget vigtig del af den samlede infrastruktur. Den sikrer, at der er hurtig og direkte forbindelse til og fra Bornholm. Vi vil gerne signalere, at vi tager dette ansvar seriøst. Derfor har vi nu valgt at etablere Bornholmerflyet.dk, der både rummer sit helt eget bookingsystem, lokalt bemandet billetkontor, egen hjemmeside og helt sit eget fly. Dette er en ny måde at arbejde med lokale flyruter på,” fortæller Jesper Rungholm, CEO i DAT.

Tanken er, at DAT vil styrke samarbejdet mellem bornholmske virksomheder, og gøre det nemmere for de lokale virksomheder, der kan udnytte flyruten, at formidle deres budskaber til kunder og forbrugere.

”Vi er allerede i udviklende dialog med flere interessenter og aktører omkring ruten. Vi har et klart ønske om at DAT og Bornholmerflyet.dk skal være Bornholms eget flyselskab, hvor vi er åbne for alle med en konstruktiv indstilling til udviklingen af ruten, og hvor vi meget gerne indgår i samarbejder, der kan styrke formidling og vækst for Bornholm,” siger Jesper Rungholm.

Der åbnes meget snart billetkontor i Rønne. Det betyder, at bornholmerne kan købe billetter og få information på et bemandet kontor. ”Her kan man få hjælp til at booke billetter, få information om tider, priser og rabatter. Og personalet taler bornholmsk,” siger Jesper Rungholm smilende, der dermed også går direkte imod tendensen om rationalisering og stadigt større flyselskaber.

Flyet, som DAT har sat ind på ruten, bliver også synligt præget af de nye tiltag. Den er dekoreret med titlen ”Bornholmerflyet.dk”, så ingen kan være i tvivl om tilhørsforholdet. Dermed har Bornholm i sandhed fået et fly, de kan kalde helt deres eget.