Overskæg på Bornholmerflyet.dk

Sidste år var det busserne, der ’groede’ overskæg, men i år søger moustachen højere luftlag.  Passagerer, der rejser på ruten mellem Bornholm og København, vil således blive mødt af et behåret Movemberfly, der i den gode sags tjeneste vil flyve med overskæg frem til 1. december. Også piloterne ombord vil gro overskæg hele november for at sætte fokus på kampen mod prostata- og testikelkræft. Det første flyvende overskæg er klar til ’take off’ i dag.

Et fly med overskæg. Ikke et syn, man møder hver dag. Men det kan passagererne med Bornholmerflyet.dk opleve den kommende tid.

”Kampen mod kræft er et vigtigt samfundsmæssigt anliggende. Så da Movember-kampagnen henvendte sig for at høre om muligheden for at dekorere vores fly med overskæg, sagde vi straks ja. Vi støtter altid op om et godt formål, og vil meget gerne gøre en indsats mod prostata– og testikelkræft,” fortæller Jesper Rungholm, CEO i Bornholmerflyet.dk / DAT.

”Det er dog ikke kun vores fly, som får overskæg. Vi har opfordret personalet til også at støtte op om Movember. Så i november måned vil vores passagerer på ruten mellem Bornholm og København kunne opleve vores piloter med overskæg,” siger Jesper Rungholm, der selv ser frem til at anlægge sig et overskæg – for en periode.

Når overskæg bliver til forskning

Movember er en global kampagne, der startede på en bar i Melbourne i 2003, og har nu udbredt sig til 21 lande. Hvert år gror over en million mænd overskæg verden over for at støtte op om mænds sundhed. Reglerne er simple: Man tilmelder sig på movember.com, starter glatbarberet 1. november og gror et overskæg i 30 dage. På sin profil på movember.com indsamler man penge til sit overskæg. Pengene går til forskning inden for prostata- og testikelkræft. 

Bornholmerflyet.dk vil køre en intern konkurrence om, hvem af de ansatte, der har det flotteste overskæg, når måneden er overstået. Her går præmien ubeskåret til Movember.

Ønsker man at støtte op om Movember og Bornholmerflyet.dk kan bidrag gives via http://dk.movember.com/team/1582637

For yderligere kontakt om Bornholmerflyets støtte til Movember kontakt Betina Petersen: bet@dat.dk / 76923038

For yderligere information om Movember kontakt: Sofie Folden Lund: sfl@essencius.dk / 26 36 23 77