Ny sommerrute fra Billund til Bornholm

Bornholmerflyet.dk/DAT gør Danmark endnu mindre. Den 18. juni 2015 starter Bornholmerflyet.dk/DAT en sommerrute mellem Billund og Bornholm.

”Vi glæder os meget til at starte ruten. Vi har haft stor efterspørgsel efter en direkte forbindelse mellem Jylland og Bornholm. Derfor afholdte vi en afstemning blandt vores 20.000 facebook-fans, og her var opbakningen størst til en rute mellem Billund og Bornholm,” fortæller Jesper Rungholm, CEO i Bornholmerflyet.dk/DAT.

”Vi havde ekstra kapacitet i sommermånederne, så hvorfor ikke lytte til vores kunder og være med til at sende flere turister til Bornholm. Ruten vil både blive betjent af en ATR 72 med plads til 66 passagerer og en ATR 42 med plads til 46 passagerer,” siger Jesper Rungholm CEO i Bornholmerflyet.dk/DAT.

I Bornholms Lufthavn er lufthavnschef Christina Dideriksen også positiv over for den nye sommerrute: ”Ud over det giver mere aktivitet i vores lufthavn, er det også en god service, at Bornholmerflyet.dk tilbyder bornholmerne at kunne rejse direkte til Jylland.

Ruteprogrammet gælder fra den 18. juni til den 30. august 2015. Der flyves en returflyvning torsdag og søndag. 

Bornholmerflyet.dk vil også på denne rute tilbyde specielle tilbud til både familier og enkeltrejsende. Billetterne er lagt til salg og de kan bookes på her

”Vi glæder os til at byde velkommen ombord på sommerruten mellem Billund og Bornholm,” slutter Jesper Rungholm.