Juleshopping

Vær med til at bestemme om Bornholmerflyet.dk skal sætte kursen mod Stockholm, Berlin eller Gdansk den 6. til den 7. december. Deltag i afstemningen på Bornholmerflyet.dk´s facebookside.

”I anledning af at vi kraftigt nærmer os 20.000 følgere på vores facebookside, vil vi gerne give vores mange følgere en særlig oplevelse, nemlig muligheden for at komme på juleshopping i en af Europas metropoler. Desuden skal de selv være med til at bestemme, om turen skal gå til Stockholm, Berlin eller Gdansk,” fortæller Jesper Rungholm.

”Vi flyver fra Bornholm den 6. december om morgenen, og da ingen af de tre byer er længere væk end maks. halvanden times flyvning, vil deltagerne have god tid til at opleve julestemningen. Flyet flyver retur søndag eftermiddag den 7. december,” fortsætter Jesper Rungholm.

Bornholmerflyet.dk forventer, at der vil være stor interesse for at komme med på juleshopping. Det er ”først til mølle”-princippet for de 40 personer, der er så heldige at få en plads ombord på flyet.

For at deltage i afstemningen skal man gå ind på Bornholmerflyet.dk´s facebookside og stemme. Om juleshoppingen kommer til at foregå i Stockholm, Berlin eller Gdansk, vil blive offentliggjort i starten af oktober, og billetter vil kunne købes midt oktober på Bornholmerflyet.dks hjemmeside. Prisen er kun kr. 799 tur/retur pr. person, og billetten kan ikke refunderes.

Se facebook opslaget her