Direkte flyrute mellem Billund og Bornholm

 

12

Er det tid til at stikke af til Bornholm på en velfortjent ferie? Eller er et gensyn med venner og familie tiltrængt? DAT forbinder Jylland og Bornholm med en flyvetid på kun lidt over en time.

Du kan nemt booke din billet til en forfriskende ferie på Bornholm, eller et smut tilbage til fastlandet og familien.
Book din billet her.

BLL -RNN

 

Hurtigt frem og tilbage Billund – Bornholm

Turen fra det danske fastland til og fra ferieøen, Bornholm, kan være langsommelig med bil, færge – så bil igen og derefter færge igen…

DAT flyver direkte mellem Billund og Bornholm. Rejsetiden er kun lidt over en time i fly, kontra dagsrejsen i bil og færge. Pludselig er det afslappende bornholmske univers med bølgebrus og glade, syngende bornholmere en hel del tættere på. Samtidig kan bornholmerne hurtigere omfavne familie og venner på den anden side af Danmark, og måske stikke et smut forbi Legoland og/eller Lalandia.

Udforsk øen i lejebil

Er du ikke parat til at cykle øen tynd, skal du ikke fortvivle. DAT har lavet et samarbejde med Europcar, så du kan booke en lejebil, samtidig med du bestiller flybilletten. Dermed kan hele familien komme rundt på eventyr, og I kan opleve alle øens herligheder.

Aktuel

Ruten flyves fra 13. april og resten af 2017.

Flyvetid

1 time og 10 min.

Afrejse og hjemkomst

Du kan rejse mellem Billund og Bornholm forår, sommer, efterår og i juletiden med et DAT rutefly. Afrejse er hver torsdag, fredag, lørdag og søndag.

Har du spørgsmål?

Du kan ringe på tlf.: 76 92 30 40