DAT fejrer succesen mellem Aalborg og Bornholm med flere afgange

Flyselskabet DAT kan fejre de første 2 måneder med flyvninger på Danmarks længste indenrigsrute Aalborg – Bornholm. Det blev gjort med indsættelsen af seks ekstra afgange i skolernes efterårsferie.

Siden jomfruturen d. 15. juni har DAT solgt over 90% af sæderne ombord, hvilket bevidner at der både i det nordjyske og på Bornholm er blevet taget vel imod ruten.

_DX_7334

DAT kunne således allerede efter første måned med ruten konstatere, at interessen for en

forlængelse og/eller udvidelse for næste sæson, var meget stor blandt kunderne.

”Vi er meget positive, over den modtagelse ruten har fået, og belægningen

på over 90% er kommet bag på selv os” udtaler Jesper Rungholm, direktør i DAT, og fortsætter: ”Den store efterspørgsel på billetter har betydet, at vi i forbindelse med skolernes efterårsferie har sat seks ekstra afgange ind på datoerne d. 15., 19. og 22. oktober.”

Normalt flyves ruten mellem Aalborg og Bornholm hver torsdag og søndag frem til d. 17. september.

BOOK DIN FLYBILLET HER

I Aalborg Lufthavn er man også begejstret, for den succes ruten har haft – “Vi er rigtig glade for den fantastiske succes som Danish Air Transport har haft med den nye indenrigsrute fra Aalborg til Bornholm. Jeg er sikker på, at selskabets hurtige beslutning om også at flyve på ruten i efterårsferien vil glæde mange nordjyder og bornholmere.” udtaler Aalborg Lufthavns direktør, Søren Svendsen.

Billetterne på de 6 ekstra afgange i uge 41/42, er allerede sat til salg på DAT’s hjemmeside, og efter sæsonen vil DAT tage stilling til, hvornår ruten genoptages i 2018.