Bornholmerflyet flyver til Gdansk på juleshopping

I år flyves bornholmerne til Gdansk i Polen med afrejse den 10. december og hjemrejse den 11. december. Det er tredje gang, at Bornholmerflyet flyver på juleshopping til en storby i Europa.

I oktober igangsatte Bornholmerflyet en afstemning på deres Facebook side om hvilken juleshopping-destination, der skal besøges i år. De mange Facebook følgere kunne stemme på tre destinationer; Gdansk, Hamborg og Göteborg. ”Igen i år har der været en kæmpe interesse for turen, og det er vi meget glade for”, fortæller Jesper Rungholm, direktør hos Bornholmerflyet/DAT.

Den 1. november blev vinderbyen for juleshopping offentliggjort på Bornholmerflyets Facebook side og i år flyver Bornholmerflyet til Gdansk. ”Vi flyver fra Bornholm den 10. december om morgenen og retur igen den 11. december sidst på eftermiddagen. Flyveturen tager kun 55 minutter, så deltagerne har god tid til at opleve den specielle julestemning”, siger Jesper Rungholm.

Billetter blev revet væk

Flere af Bornholmerflyets følgere på Facebook har efterspurgt turen siden sensommeren. Billetterne blev sat til salg den 1. november kl. 12.00, og inden for tre timer var alle billetterne solgt. ”Prisen var kun 799,- for en tur/returbillet. Overnatningen står man selv for. Det er ikke noget, vi tjener penge på, men er vores julegave til bornholmerne. Vi er utrolig glade for vores faste og loyale kunder og vil derfor gerne gøre noget til gengæld”, siger Jesper Rungholm.

Grundet den store succes på Bornholm de foregående år, valgte DAT sidste år at videreføre konceptet til Midtjylland. Og igen i år var der også afstemning her: ”På vores rute mellem Midtjyllands Lufthavn og København blev der sat en afstemning i gang via vores Facebook side, og her blev vinderbyen også Gdansk. Så midtjyder og bornholmere mødes anden weekend i december i Gdansk”, slutter Jesper Rungholm.