Bornholmerflyet.dk indgår ny sponsoraftale med NB Bornholm

”Bornholmerflyet.dk/DAT´s filosofi er at støtte vækst og udvikling på Bornholm, også via sponsorater af lokal kultur og sport. Vi har bl.a. sponsoreret NB Bornholm siden 2012. Det har givet fordele og udbytte til begge parter, så da NB Bornholm søgte om en forlængelse af sponsoratet, var det oplagt at fortsætte det gode samarbejde,”  siger Jesper Rungholm.

Mikkel Skot Hansen, der er daglig leder i NB Bornholm, er også begejstret for aftalen: ”Det nye sponsorat er blevet større, og det betyder, at der til hver hjemmekamp kan hentes spillere ind fra Sjælland. Det forstærker selvfølgelig truppen. Lige nu har vi 3 spillere, som vil benytte sig af aftalen med Bornholmerflyet.dk/DAT. Desuden skal vores træner i gang med en uddannelse hos DBU, og det bliver meget nemmere, nu hvor han også kan benytte sig af flyet,” lyder det fra Mikkel Skot Hansen.

Bornholmerflyet.dk/DAT har løbende støttet op omkring lokalsporten på Bornholm ved flere andre lejligheder, for på den måde at være med til at skabe bedre vilkår for sportsudøverne og de respektive klubber. For flyselskabet er det et vigtigt element i at opnå en lokal forankring på øen.

”Med den nye sponsoraftale øger vi samarbejdet med NB Bornholm. Forhåbentlig kan det være med til at give en god placering i ligaen,” slutter Jesper Rungholm.