Bornholmerflyet.Dk Søger Bornholmsk Personale

Efter den nylige introduktion af Bornholmerflyet.dk er det begyndt at gå stærkt med nye initiativer.

Billetkontoret i lufthavnen er åbnet, flere salgssteder er på vej, og nu søger Bornholmerflyet.dk/DAT nyt kabinepersonale til flyruten.

Der er gode nyheder til jobsøgende bornholmere: DAT søger cabin attendants til Bornholmerflyet.dk, ”Og vi går målrettet efter at kunne ansætte bornholmsk arbejdskraft,” siger CEO i DAT, Jesper Rungholm. ”Det vil være godt for både ruten og samtidig være en glimrende mulighed, for at lade rutens økonomi bidrage til øens udvikling,” fortsætter han.

De nye cabin attendants skal hjælpe med at dække det samlede behov for besætninger på Bornholmerflyet.dk. ”Det vil forenkle vores logistik, hvis vi har besætninger, som er bosat tæt på Bornholms Lufthavn. Samtidig håber jeg, at vores passagerer synes godt om, at møde lokale ansigter ombord” lyder det fra Jesper Rungholm.

Hos DAT uddanner man selv sit kabinepersonale. Det foregår på DAT Flight Academy i Københavns lufthavn. Uddannelsen starter med 3 uger intensiv undervisning. Herefter oplæres man i praksis af supervisors.

”Man skal ikke have en lang forudgående skoleuddannelse for at blive cabin attendant,” fortæller Jesper Rungholm, ”men det betyder ikke, at det er et job, hvem som helst kan opfylde. Vi udvælger naturligvis de bedste ansøgere, og her vægter vi gode personlige egenskaber, som høj stresstærskel, ansvarsbevidsthed, modenhed og en positiv indstilling. Dertil skal man beherske engelsk, og i det hele taget være god til at kommunikere,” slutter han.

Se stillingsopslaget her