BORNHOLM + FLY = SAMARBEJDE

samarbejde

DAT etablerer Brugerrådet, som skal samle de gode, lokale kræfter og skabe dialog mellem flyrute, flyselskab og Bornholmske interesser.


Flyruten mellem Bornholm og København er på mange måder en livsnerve, der er overordentlig vigtig for mange funktioner på øen. Det er vigtigt for erhvervslivet, for syge der skal i behandling i København, for pendlere, for politikere, for embedsfolk, for turister og naturligvis for de mange som rejser af private årsager.

Derfor har DAT og Destination Bornholm, med Paw Brylet i spidsen, etableret Brugerrådet. Dets opgave er at samle repræsentanter for de mange forskellige brugergrupper, og skabe en dialogmulighed, hvor ønsker, behov, krav og kritik, kan samles og behandles – og omsættes til brugbare input, når der skal laves programmer for flyvningen, og når der skal tages beslutninger om service, priser og muligheder.

”Vi glæder os over, at Bornholmerflyet.dk/DAT vil være med til at styrke dialogen og skabe netværk omkring flyruten,” udtaler Paw Brylet, der er konstitueret direktør for Destination Bornholm, og som arbejder aktivt på at få det nye Brugerråd til at virke.

Brugerrådet tager gerne imod henvendelser fra repræsentanter for brugergrupper, som vil deltage i det videre samarbejde.
Send en mail til paw@bornholm.info